Naše návrhy a realizácie

RD Valaliky zádverie

Novonavrhované zádverie v rodinnom dome vo Valalikoch si vyžadovalo dispozičnú úpravu a to vybúranie otvoru, vďaka čomu vznikol nový priestor pre umiestnenie šatníkovej skrine so sedením.

Novonavrhované zádverie v rodinnom dome vo Valalikoch si vyžadovalo dispozičnú úpravu a to vybúranie otvoru, vďaka čomu vznikol nový priestor pre umiestnenie šatníkovej skrine so sedením. Stenu pri vchodových dverách sme využili na umiestnenie zrkadla s podsvietením s lamelovou dekoráciou a vešiakmi pre odloženie kabátov. Priestor zádveria sme ozvláštnili jednoduchou tapetou s geometrickým vzorom. Dvere do chodby si majiteľka želala ako posuvné z mliečneho skla. 

Máte otázky? Zaujala Vás táto referencia? Kontaktujte nás!

Prázdny

Prázdny

©2023 Mojprojekt.sk